Chaos redelijk geordend

Op 15 maart 2023 schreef ik in het bericht Chaos “Voorlopig schrijf ik af en toe een nieuwe pagina of pas ik er een paar aan. En ik ga alle informatie over keizerin Elisabeth op Het webstekje – van Ieniemienie … Muis overzetten naar deze blog/site.” Tegen al mijn verwachtingen in, was ik daar gistermiddag al zo goed als klaar mee.

Gisteravond ben ik begonnen met het schrijven over keizerin Elisabeth in Apeldoorn. Omdat wij nu in Apeldoorn wonen, wil ik hier nog een keer uitgebreid in haar voetsporen treden. Ter voorbereiding ben ik gaan lezen en schrijven.

Onder Elisabeth is er de pagina In Nederland bijgekomen en daaronder de pagina Keizerin Elisabeth in Apeldoorn.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: